CLOSE
Advertisement:

Blonde teen Tanya surprised by the old man's sexual strength

80%
161 votes
Thank you for your vote! You have already voted for this video!
3 years ago 7:27 385098
The video has been added to your member zone favourites.
The field is required
Thank you! Your comment has been sent for review.
Unexpected error occurred, please contact support
ub4rtheaatuh: 28 November, 2014

Tatang setiawan:
barli: Ngirm gmbar na²haon, pa? Nha, nya mung gmbar gunung+bulan…=;(
Tatang setiawan: Blek : "neng, bapa neng nu gaduh pabrik rinso nya?
Neng: "uluh! naha terang??
Blek : "coalnya hati akyu celalu RINdu dan SOno ka neng teh.. (gumasep bari merengkel2keun sukuna kawas nu ayan..)
Neng: "owh....
Blek : "neng, bapa neng oge anu ngagaduhan pabrik rapia nya?
Neng: "har?! naha terang deui wae??
Blek: "coalnya ati akyu kabeungkeut ku ati nyah kamyu... xixi (tuluy gugulitikan dina keusik bakat ku ge'er..)
Neng: "owh.....
Blek: "neng, bapa neng oge gaduheun pabrik aci nya?
Neng: "aa terang timana kitu??
Blek: "coalnyua, pelasaan akyu clalu lengket kawas aci padahmyu! hkhk.. (terekel naek kana kenteng, tuluy tituturubun turun deui da sieuneun ragrag..)
Neng: "pami bapa aa tukang bubur nya?
Blek: "yeyy naha terang ning neng? (siap2 arek salto..)
Neng: "tadi ina ningal balikepa aa tikusruk ka gawir sareng gorobag buburnaoke a... Blek: "@#%??? Bapaaaaaaaaaaaaa!!!!! (leweh bari kokosodan..)

Related Videos